BUSINESS BREAKTHROUGH
- Master the Game of Success

BUSINESS BREAK-THROUGH
- Master the Game of Success

Har du potentiale til mere, end de resultater du får?

 

 … Men bliver stoppet af indre blokeringer som tvivl, frygt, skuffelse eller frustration?
 
Så har jeg en ultra god nyhed til dig.
 
Jeg kan lære dig, hvordan du bliver den 7-figure Business Owner, du drømmer om at være, og hvor du beskæftiger dig med det, du rent faktisk elsker at lave!
 
Og det kan ske på under 3 måneder.
 
Hvis du vil!

Kunne du tænke dig...

ER DU TRÆT AF AT SIDDE FAST?

Ønsker du så meget at lykkes, at du er ved at sprænges …

– men har du brug for én, der har din ryg, når du skal overvinde dine forhindringer og springe ud som den seje dig, du er?

 
Jeg kender mange powerfulde selvstændige som dig, der har vanvittigt meget at byde på, men som sidder fast på grund af udfordringer, de skaber for sig selv.
 
Det kan være begrænsende overbevisninger og tanker som:

… og mange flere

 
Overbevisninger, der har udspring i den måde, vi er vokset op og er blevet formet på – i vores mindset og den måde, vi ser os selv på.
 
Den gode nyhed er, at du IKKE behøver acceptere dem. Du KAN ændre dem ALLE 180 grader og erstatte dem med overbevisninger, der giver dig POWER!
Jeg har selv haft og arbejdet med mange af disse udfordringer. Og er brudt igennem mit eget BS og har fundet løsningen. Jeg har skabt min drømmeforretning. Og vokset eksplosivt. Og det føles, som om det er kommet overnight.
 
Nu ved jeg nøjagtigt, hvad der skal til for at vækste eksplosivt med min største passion. 

Jeg kan lære dig at gøre det samme!

Jeg har nemlig skabt det forløb, jeg ville ønske havde eksisteret, da jeg startede min egen personlige udviklingsrejse for mange år siden. Et forløb, der samler alt det, jeg selv manglede på min vej til succes.

 

Er du klar til at springe ud i dit nye, fantastiske liv?
 

Det er et forløb, hvor DU:

•   Kommer ind bagved alle dine overspringshandlinger, tvivl, frygt, handlingslammelser, frustrationer osv. og finder ind til roden af dine overbevisninger. Får dem synliggjort og clearet. Får ryddet op!

•   Åbner op for dine inderste drømme og din drivkraft.

•   Møder andre power-selvstændige, som du kan spejle dig i og lade dig inspirere af

•   Løbende får udfordringer, opgaver og actions, der kan rykke dig til next level.

•  Bliver sat fri, hvis du sidder fast. Sammen kaster vi lys på dine “monstre” og udfordrer dine motivationer, prioriteringer og (ubevidste) beslutninger.

•   Hele tiden arbejder med dit selvbillede, fordi det er afgørende for dine beslutninger og for, hvad du kan og tør.

•   Måler din fremgang, så vi er sikre på, at du får resultater.

•   Får al den support og støtte, der skal til – også når det bliver svært.

Husk på, at den indre drivkraft først for alvor tager fart, når du er dér, hvor din forretning føles let og sjov - og du elsker det, du laver!

Det er dér, vi skal hen!

Det mest fantastiske ved Jacqulins coaching er, at hun både har en masse faglig viden og redskaber, men også en stor indsigt i, hvad der motiverer og driver den enkelte. Jeg oplevede flere gange, at Jacqulin ændrede sin tilgang til mig, fordi hun kunne fornemme, at jeg havde brug for noget andet end "3,2,1, sæt mål og tag action".
Filucka Toft

MED Business Breakthrough-forløbet får du:

Egenskaber

Fordele

Udbytte

Jeg fik løbende stillet udfordringer, hvilket har gjort, at jeg har fået større selvtillid, mere energi og generelt er blevet mere glad og positiv. Kort sagt føler jeg, at jeg har udviklet mig enormt på den relativt korte tid, og selv efter forløbet er afsluttet (for denne gang), føler jeg mig godt rustet til de udfordringer, der måtte komme.  
Stefan Lind

HVAD VENTER DU PÅ?

Din indre TERMINATOR er den del af dig, som:

Din indre TERMINATOR opstår naturligt, når du stopper med at knokle og i stedet begynder at bidrage fra dit højeste potentiale, hvor arbejdet føles som en leg!

Hvad venter du på?

Tag handling nu og find din egen TERMINATOR her:

Vil du høre mere om
Business Breakthrough?

kontakt mig her